Waarom is Eindhoven zo mooi?

Eindhoven is mooi omdat op dit moment een hoog geindustrialiseerde, platgebombardeerde, met name twintigste-eeuwse, altijd alles afbrekende stad wordt getransformeerd in een moderne, de historie waarderende, hippe technologie-design stad met steeds meer prachtige hoogbouw.
Verder merk ik om me heen dat ook de Eindhovenaar steeds trotser is op zijn dynamische stad, waar heel veel gebeurt en nog veel meer staat te gebeuren. Dit gekoppeld aan de zuidelijke mentaliteit, de vele zeer drukbezochte evenementen, de Design Academy, PSV en de metamorfose van het prachtige industriele erfgoed van Philips in Strijp maakt Eindhoven ‘the place to be’ voor de komende jaren!

En dan heb ik het niet eens gehad over Stratum, de Bergen en mijn geliefde stadswandelpark.

(wordt dus vervolgd)

Eindhoven, City of light