DUB en zijn Nikon D90 (1)

Oftewel een andere passie: fotografie. Analoog schoot ik al met een Minolta en enkele jaren geleden was de overstap snel gemaakt naar de eerste Sony Digitale Spiegelreflex (Sony nam Minolta over). Toen Wendy de Sony liet vallen was ik niet heel boos. De weg was vrij om een Nikon te kopen. Inmiddels had ik me verdiept in de fotowereld en bleek Nikon beter bij mij te passen. Het werd een D90 en inmiddels heb ik twee objectieven. De 18-105 en een 50mm 1.4!

Ik heb twee jaar de fotografieopleiding bij het CKE gedaan en daaruit is een fotoclubje ontstaan dat in 2008 in Amsterdam is opgericht. Samen met Didi, Martine, Sophie, Danielle, Jim, David en Koen komen we een keer per kwartaal bij elkaar. We bespreken dan opdrachten en praten met name veel over foto’s maken en fotografie (en zwetsen verder wat raak). Ik kijk daar altijd naar uit.

Schrijven over foto’s is leuk, maar je moet natuurlijk wel wat zien. Onderstaand is bijna allemaal opdrachtwerk uit de opleiding. Dus allemaal nog geschoten met de Sony Alpha.