Mijn PSV DNA

[EDIT: 31 oktober presentatie en hier een extra voorproefje: http://www.deboekenmakers.nl/psvdna/ ] Zoals velen weten ben ik een fanatiek PSV supporter en al jaren actief als lid en moderator op het PSV netwerk. De verhalen daar inspireerden mij zo dat ik het idee kreeg om ooit eens een boek te schrijven over PSV en haar supporters. Het supportersgilde is een rijke schakering vogels van diverse pluimage. Dat moest een keer vastgelegd worden. Mijn oorspronkelijke gedachte was om zelf portretten te schetsen in tekst en beeld, zodat ik mijn twee nevenfuncties kon combineren en gebruiken. Uiteindelijk kwam ik gelukkig in contact met een echte Eindhovense uitgever die het concept wel zag zitten. Al snel werd besloten dat het meer een fotoboek dan een tekstboek moest worden en dat de fotografie aan een echte professional moest worden overgelaten. Dit werd Aatjan Renders. Afgelopen jaar liepen wij stad en land af om het gevoel achter onze club vast te leggen. We moeten nog wat maandjes sleutelen maar het packshot is klaar en medio november moet het in de winkel liggen.

Klik hier voor een voorproefje.