Mijn PSV DNA (2)

 

Mijn PSV DNAZaterdag 31 oktober is de officiele presentatie in het Philips Stadion. Samen met Aatjan Renders, de fotograaf waarmee ik ruim een jaar heb samengewerkt, zullen wij de eerste exemplaren uitreiken aan een aantal supporters die in het boek staan. Ik heb aardig wat ervaring met pers en presentaties en toch vind ik het een spannende gebeurtenis. In mijn stadion, bij mijn club dit prachtige boek mogen presenteren is geweldig maar heeft ook iets onwerkelijks.

Van een idee enkele jaren geleden is dit het uiteindelijke resultaat. Toch wel mooi! Het schrijven van zo’n boek is natuurlijk leuk en interessant als het onderwerp na aan je hart ligt. Toch was het regelmatig ook zwaar om alles te combineren met een fulltime baan, hardlopen en kinderen. Het heeft menig avondje zweten gekost en mijn plekje op zolder is me nog dierbaarder geworden. Zie: http://marcdubach.wordpress.com/2009/08/29/my-own-attic/

Ik heb besloten dat ik vanaf nu er zoveel mogelijk van ga genieten. Ook vanaf deze plaats bedankt aan alle ge├»nterviewden met hun boeiende verhalen! Samen met de meer dan prachtige foto’s van Aatjan, die het hele jaar zijn sokken uit zijn schoenen heeft gelopen, is het een prachtig beeld van de PSV supporter geworden!

Nu maar hopen dat jullie dat ook allemaal vinden!