Vooruit met de geit…

Terugkijken doe ik niet graag. Dan waardeer ik het afgelopen jaar maar met een filmsterrenbeoordeling en dan was dit echt een vijfsterrenjaar:

-Wendy begint eigen bedrijf, Jupe Marcom. Jupe Styling wordt volwassen (http://www.jupemarcom.nl)
-‘Mijn PSV DNA’ ligt in de winkels en wordt bijzonder goed ontvangen
-De halve marathon van Eindhoven was weer een feestje
-Mijn lieve dochters zijn gezond en ‘doen’ het uitstekend
-Twitter zorgt voor een boost op het gebied van creativiteit en nieuwe leuke mensen, ongeëvenaard!
-Basis voor nieuwe interessante vriendschappen gelegd
-Zakelijk vier maal genomineerd voor een prijs en er eentje echt gewonnen

-De eerste stappen op weg naar de gemeenteraad zijn gezet, liefde voor D66 is geëffectueerd!

-PSV blijft maar winnen, ben adviseur van de Supportersvereniging geworden en de plannen voor de Stichting 1913 Eindhoven zijn gesmeed

En als dan de sneeuwvlokken neerdalen op het dak en ik vanuit mijn zolderraam over de skyline van Eindhoven uitkijk dan ben ik domweg gelukkig in Stratum.

Goede voornemens maak ik eigenlijk altijd op zomervakantie. Toch zijn er drie zaken die ik al voor dit kampeerfestijn wil vastleggen. Gewoon als reminder voor mijzelf en voor jullie, mijn lieve volgers!

1. Het moet duurzamer bij de Dubachjes. Een betere wereld begint bij jezelf. Laatst bleek dat mijn meestgekochte item bij ‘Mijn Appie’ de plastic zak was. Schandalig natuurlijk. Verder ga ik niet bewust genoeg om met afvalscheiden en kan er op biologisch gebied ook van alles verbeteren! Tips zijn welkom!

2. Ik ga toch stiekem een voorkeurstemmencampagne beginnen. Ik wil gewoon graag in de gemeenteraad omdat ik ervan overtuigd ben dat ik iets speciaals kan toevoegen. Al is het alleen al mijn enthousiasme en liefde voor Eindhoven. Dit gecombineerd met de geweldige denkbeelden van D66 moet tot iets fantastisch leiden!

3. Die roman moet er dit jaar echt van komen. Tipje van de sluier:  vrouwen van boven de dertig bekeken door een mannelijke bril. Speelt zich af in Eindhoven. Kafkaiaans! Nu nog een uitgever zo gek vinden. En anders wordt het een Internet-Roman! Het boek moet nu maar eens af!

IK WENS AL MIJN VOLGERS EEN GEWELDIG, GEZOND EN GELUKKIG 2010. IK BLIJF BLOGGEN, U BLIJFT TOCH LEZEN? DIKKE KUS!