#Twitterfeest #Eindhoven

En zo kom je ineens op een idee en dan kan het snel gaan op Twitter.

Al die borrels zijn leuk maar een feestje met Tweetend Eindhoven en wijde omstreken zou natuurlijk nog leuker zijn.

Gisteren plaatste ik deze Tweet:

Vrijwel direct reageerde @dvalize oftwel DJ Dan Duvall dat hij wel wilde draaien. Meteen dacht ik aan @rebelbass en @mennodejong Twee beroemde Tweetende Eindhovense DJ’s die misschien ook wel mee willen werken (ik hoor het graag!) @effenaar reageerde vandaag erg positief dus die locatie moet ook goedkomen. Ondertussen al zeker 10 positieve reacties van Tweeps gehoord die willen komen!

Ik denk zelf aan 2 april als datum. Maar dit feest moet natuurlijk helemaal democratisch en gecrowdsourct/surfd (wat niet eens mag in de Effenaar trouwens 😉 ) tot stand komen. Dus laat hier je reactie achter. Zie je het zitten, wil je meehelpen, heb je ideeën, wil je draaien, enz! Onder het mom van: het mag niks kosten, drank voor eigen rekening en verder gewoon lekker feesten!

Zou mooi zijn op een affiche: #Twitterfeest #Eindhoven @Effenaar @2April2010

EDIT 02/02: Het feest komt er! HELEMAAL TOP! Hou http://www.twitterfeest.com in de gaten en volg @twitfeest040