Tweeps bedankt!

Het was natuurlijk geweldig om ineens gebeld te worden door de mensen van ‘Beste Webpoliticus 2010, lokale politiek’ dat ik de categorie ‘Beste Tweet’ de juryprijs had gewonnen. Zie: http://bit.ly/cLEVVe Wat het nog mooier maakte waren alle felicitaties en ReTweets vandaag. Niet iedereen heb ik persoonlijk kunnen bedanken, daarom hieronder alle mensen die mij vandaag op Twitter feliciteerden. En nu maar hopen dat ik niemand vergeten ben! Zo ja, ook jij bedankt!

Ik sta links!

@Marionne67 @mbesters @Berend_Botje @IngridWongD66 @MarcHesp @renevdn @R3d8uII @MaartenHouben @Bettieke @wethouderfiers @nwpvr @Zjon1 @MelanieDumay @liabesters @Annerie22 @benniebauman @chrisdz @Sandravk88 @GertjanBaarda @IvoJongsma @MikeVerdonk @MarktheVark @AmandaBulthuis @__Esther__ @elbrink @MarvanderHorst @kevinrommen @dvalize @Jurreu @klavertje @kloosterhof @YdeGroot @Draeckensteijn @FleurBesters @makkitwits @vankarine @Sanne1974 @m_alphenaar @jwalphenaar @wendykapteijns @joepkolijn @Noud @KEVER66 @femkebuddingh @RobBuddingh @lieskaptein @Brandjuh @renskebrands @ssteenbakkers @detleflagrand @lianekusters