Tags

Related Posts

Share This

Groen en geel in Groningen

Net terug van een weekendje Groningen met ‘Club 11’ ons fotoclubke. Leuk om weer eens met creatieve fotografen door een stad te lopen. Groningen is een leuke stad. De laatste herinnering is van twintig jaar geleden toen ik uiteindelijk belandde in de badkuip van een obscuur studentenhuis. Wat me vooral opviel waren de verschillende bouwstijlen en periode’s die gezellig naast elkaar stonden te wachten om door ons vastgelegd te worden. Toch gingen we niet voor het obligate kiekje van een Gronings herenhuis. Het thema was ‘kleur in Groningen.’ Mijn kleur was eerst groen maar werd alras geel omdat iemand anders groen claimde. Zo gaat dat in een ondemocratische club. Hieronder een eerste impressie. We maken nog een collage. O ja, alles is ‘uit de hand’ op de automaat geschoten. Weinig tijd voor instellingen, er was teveel te zien.

P.S. Dank aan alle vriendelijke Groningers en met name aan ‘Mark’ die ons verwees naar de Groningse Wilhelmina, ‘De 3 uilen.’ Top!