Berlin, ich liebe dich

 

Wat ik dit jaar heb geleerd is dat ik me op alle vlakken moet omringen met mensen waar ik blij van word. Creatieve mensen, optimisten, nadenkers, hippe vogels en kosmopolieten. Ook de omgeving moet blij maken. Urbaan, design, mooi, retro, hip.

Als beide zaken ergens samenkomen dan is het hier. Ik verblijf een paar dagen in Prenzlauer Berg. Mijn favoriete stadsdeel. De mensen die hier lopen en werken en de omgeving is zo geweldig inspirerend. Vandaag ook nog even in Friedrichshain geweest en ook Kreuzberg en Neukölln staan nog op het lijstje. Allemaal plekken waar ‘mijn’ mensen samenkomen. Waar je zin krijgt in de toekomst.

Gelukkig is Eindhoven Berlijn in het klein. Maar tippen  aan deze stad kan zelfs mijn Eindhoven niet. Dat hoeft niet, een paar keer per jaar hier lucht happen is prima. Ik adem Berlijn in en weiger uit te ademen. Tot ik om de hoek weer  een teug tot me neem. Berlijn is awesome. Ik ben verliefd.

Een compilatie van beelden van vandaag.