Bucket List: Volkswagen T-Bus als concept

 

Deze bus der bussen staat al jaren op mijn Bucket List. Ik heb verschillende modellen al in huis. Van lego, plastic en als Dinky Toy.  En nu kun je hem ook als tent krijgen. Maar ik wil natuurlijk het echte werk. Met het luchtgekoelde motorgeluid op weg naar Zuid-Frankrijk. Het is er op en of andere manier nog niet van gekomen.

Waarom ik specifiek op deze bus verliefd ben geworden weet ik niet meer. Mijn liefde voor Berlijn en Duitsland zou er iets mee te maken kunnen hebben. Maar ik denk eerder dat de bus staat voor een gevoel van vrijheid.

Van doen wat je wilt doen en van happy life en anders denken.

En terwijl ik dit schrijf doemt er een zakelijk idee op. Nee, een heus concept. Waardoor ik een vinkje kan zetten en menig bedrijf kan tonen hoe modern het is. Hoe verkoop je eigenlijk een concept? Gewoon een mailtje sturen. Of zelf uitvoeren?