Dag papa dag… Jul29

Tags

Related Posts

Share This

Dag papa dag…

Vanaf het moment dat Juultje geboren werd heb ik ouderschapsverlof opgenomen. Ik wilde vrijdag graag alles meemaken met haar. Als vader een dag alleen met je kind en later alleen met je kinderen. Elke vrijdag een klein feestje maken. Ze zien opgroeien en ontwikkelen. Nooit hoeven te zeggen ‘had ik maar…’

En wat vliegt dan de tijd. Over twee weken gaat Pleun naar school en Juultje naar groep drie. Pleun zal nog af en toe thuis zijn op vrijdag maar de vrijdagen zoals ze waren komen niet meer terug. Ik ben zo blij dat ik toen die beslissing heb genomen. En ik ga de knuffel, huil en lachmomenten heel erg missen.

Afgelopen vrijdag was dus een van de laatste vrijdagen samen. We liepen met zijn drieën door de Genneper Parken, bezochten het MEC en lachten om de varkens die door de modder rolden. Ik nam ze één voor één op mijn nek. Wat zijn ze zwaar geworden dacht ik en zette ze op de grond en liet ze lopen…