1 jaar DOK040. Tijd voor nougatine.

 

Vroeger ging ik twee keer per jaar naar de stad met mijn moeder. In het voorjaar en in het najaar werden er kleren gekocht. Zij wilde het liefst dat ik bij Van Bree slaagde maar ik trok steevast naar de RamBam, de Rijdende Amerikaan of de Crums. Ik hield van deze dagen met haar. En was gek op nieuwe kleren. De ‘strijd’ werd traditioneel beslecht met een nougatine gebakje bij Kluijtmans. De kers op de taart van een dagje statten.

Ik weet best veel van online marketing. Social media kennen geen geheimen voor me. Ik heb bij diverse opdrachtgevers bewezen dat ik een strategie kan maken en kan implementeren. Sinds een jaar doe ik dat ‘voor mezelf’, dat gaat me goed af en ik vind het verschrikkelijk leuk.

 

Vandaag vroeg ik me af, nu ik net een jaar besta, wat nu het nougatine gebakje van mijn zelfstandig bestaan is. Het bleek een hele taart. Ik besloot om ze maar eens op te schrijven.

-mijn eigen kantoortje op de 7e verdieping op Strijp-S

-mijn tijd die ik voor een groot deel zelf indeel waardoor ik veel meer zaken bewust meemaak en zie

-tussendoor gewoon een uiltje knappen omdat het kan

-al die fijne mensen in mijn netwerk die me supporten en klussen bezorgen

-de zelf ontwikkelde social media masterclasses die mensen online sterker maakt

-de fantastische diversiteit aan projecten, presentaties en trainingen

-de rondleidingen die ik door Eindhoven en Berlijn mag geven

-na een training bij Van Der Hilst mensen echt blij en tevreden naar huis zien gaan

-de vele inspirerende lunches met geweldig leuke mensen uit allerlei vakgebieden

 

Ik ben een rijk mens. En die zaten er vroeger bij Kluijtmans ook. Al was dat een ander soort rijkdom!

 

Iedereen super bedankt die een jaar DOK040 mogelijk heeft gemaakt.