Share This

Wie ben ik?

Wie of wat is DOK040 by Marc Dubach?

Ik ben sinds 1990 online. Werd meteen verliefd en heb de online wereld nooit verlaten. Sterker nog, ik ben er graag en veel en voel me er thuis. Een vriendin zei eens: ‘jij denkt online.’ En zo is het!

Neemt niet weg dat ik graag mensen ontmoet. Om te vertellen over de eindeloze mogelijkheden van het internet. De kansen en bedreigingen van Social Media. Ik kan met rode konen vertellen over deze wereld. Een dosis enthousiasme is leuk. Ik koppel dat graag aan mijn kennis van zaken. Ik kom in boardrooms en op de werkvloer. Maar adviseer ook veel ZZP’ers.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik dagelijks online ben en ervaar wat er allemaal gebeurt. Ik weet waar ik over praat, zie mensen goede dingen doen en fouten maken. En ik leer nog dagelijks. Ik maak jou of jouw bedrijf graag wegwijs in de online jungle. Als interimmer, consultant of presentator. Ook voor ‘ouderwets’ marketing- en communicatieadvies kun je een beroep op mij doen.

DOK040 staat nergens voor. Ik vond het gewoon een leuke hippe, urban naam die bij me past. 040 staat natuurlijk wel voor Eindhoven. De stad waar ik woon en werk, een stad met grote potentie en een stad waarvan ik hou.

What’s in it for you?

Ik bied een nuchtere en deskundige kijk in de online wereld. Combineer sales, docent en marketingervaring tot een advies waar je wat aan hebt. Ken het bedrijfsleven en de overheid. Én geef les op een HBO instelling.  Concrete adviezen op basis van jouw doelstellingen. Try me!

Deze site staat vol met verhalen. Over mijn online passie, over sociale media maar ook over mijn privé-leven. Werk en thuis gaan steeds meer in elkaar over. Ik vind dat niet erg. Hier vind je wie ik ben en waar ik voor sta. Zonder geheimen.

Als je mijn Twitter bespiegelingen wilt volgen, mijn cv wilt checken op LinkedIn of de laatste Facebook posts, Instagram foto’s of Foursquare check-ins wilt zien, dan kan dat. Ik ben overal actief. Gewoon even rechts op het gewenste icoontje klikken.

DOK040 by Marc Dubach

Torenallee 36-22, 5617 BD Eindhoven

Tel: 06-24825291

KVK: 54270413

btw-id: NL001689814B86

P.S. Ik ben helemaal gek van Berlijn. Wil je een paar dagen een reisleider hebben dan kan er altijd iets geregeld worden. En ook rondleidingen door Eindhoven doe ik graag.