Share This

Rondleidingen door Eindhoven, Strijp-S en Berlijn

Foto: Marco Derksen

Foto: Marco Derksen

Twee steden hebben mijn hart gestolen. Eindhoven, waar ik met veel plezier woon en Berlijn, waar ik al sinds 1986 kom. Ik wil die liefde graag delen. Dat doe ik door foto’s en blogs te publiceren maar dat doe ik ook middels rondleidingen die ik met veel plezier en passie geef. In Eindhoven door de binnenstad en Strijp-S en in Berlijn langs de wat onbekendere plekken.

Eindhoven binnenstad

Ik vertel je over de geschiedenis van Eindhoven en natuurlijk Philips en laat je de belangrijkste plekjes zien. Maar ik duik ook soms een steegje in om kleine pareltjes te laten blinken. Rondleiding kan te voet of op de fiets. Met uitbreiding naar interessante spots net buiten de binnenstad of in combinatie met Strijp-S. Alles is mogelijk. Stuur me een mail of bel me en we komen er vast uit.

Prijs en duur op aanvraag en maximale groepsgrootte 15-20 personen.

Eindhoven Strijp-S

Strijp-S was vroeger ‘de verboden stad’ waar alleen Philips werknemers mochten komen. Nu is het een bruisend creatief centrum gehuisvest in oude industriepanden. Ik vertel je over de geschiedenis maar zeker ook over het heden. Wie zitten er nu? Wat gebeurt er allemaal en waarom is het hier zo gaaf? In ruim twee uur laat ik je alles zien van deze unieke plek in Nederland. Inclusief een bezoek aan mijn kantoor en dakterras op de topetage van de Apparatenfabriek met een geweldig uitzicht over Strijp-S en de skyline van Eindhoven.

Prijs op aanvraag, maximale groepsgrootte 25 personen.

Berlijn

Berlijn, Greifswalder StrasseToen ik met 5 vwo in 1986 in Berlijn kwam werd ik direct verliefd op deze stad. De geschiedenis ligt er op straat. De tweede stad van de EU biedt echter nog veel meer. Urban life, street art, verlaten plekken, prachtige parken, historische sites en muziek, kunst, cultuur en ontspanning. Ik zou er willen wonen. Helaas is dat niet zo maar ik kom er veel en kan er met veel plezier en enthousiasme over vertellen. Ik leid je graag rond per fiets. Alles is mogelijk. Drop gewoon een mailtje of bel.

Prijs op aanvraag, max. groepsgrootte 10 pers.

 

 

Interesse? Bel of mail. marcdubach@me.com of 06-24825291